De zwart-wit onderwaterportretten van Jacob Sutton

Aangezien jullie de foto’s van de vrijduikers vorige week zo leuk vonden, hebben we deze week een nieuwe portie onderwaterfoto’s in zwart-wit. Deze keer zijn het portretten van de hand van Jacob Sutton, een Brits fotograaf die meestal wat meer dynamische modefoto’s neemt.

Foto’s van Jacob Sutton

Waarschijnlijk heb je Jacob Suttons al wel gezien in je favoriete magazines. Hij is bekend van grootse campagnes voor modemerken zoals Hermes, Burberry en Stella McCartney for Adidas en van portretten van opvallende figuren uit de popcultuur zoals Lana del Rey, Florence Welch.

Zijn commerciële werk barst van dynamiek en beweging. Deze onderwaterfoto’s zijn daarentegen heel eenvoudig en statisch. Bekijk ook zeker eens deze onderwaterfoto’s: Free Dive by Kanoa Zimmerman. Het is een reeks met foto’s van een aantal vrijduikers. Probeer ook zelfs eens de analoge onderwaterfotografie uit met de
LC-A+ Krab!

Bezoek Jacob Sutton voor meer informatie. Bron: Juxtapoz.

De nieuwe LC-A+ Krab is een exclusieve reproductie van de originele Soviet camera. Neem je Lomo LC-A+ tot 20 meter diep voor spectaculaire onderwaterlomografie!

geschreven door denisesanjose op 2012-05-29 in #art #lifestyle #black-and-white #underwater #photography #portraits #nederland #dutch #hana #nederlands #nld #jacob-sutton
vertaald door gdc

Meer interessante artikelen