En dit zijn de LomoRanje Rumble winnaars

4

Het grootste volksfeest zit er weer op. Koninginnedag was wederom weer een succesje in Nederland. Lekker weertje, biertje erbij en een klapper van een feest in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Jullie inzendingen voor deze LomoRanje Rumble mochten er ook wezen. De jury is eruit, en de winnaar is….

….siprexo !

Deze classic foto met twee oranje koningen illustreert de liefde voor oranje op Koninginnedag. Gefeliciteerd siprexo, met deze foto heb jij een Oranje Fisheye No.2 camera gewonnen!

De 3 royal runners up zijn:

mich, ohpleasedontgo en stephanie.

Jullie hebben een 3pak Lomography XR 50-200 film gewonnen!

Tot slot hebben we een selectie gemaakt van alle lomoranje inzendigen voor de expositie. De lomografen van deze foto’s krijgen allemaal 5 piggies.

Foto’s van: henkdevries, annais, bernicevijgen, bonifacy_bonifacy, darwin1974, endorphin, marjanbuning, neja, pfvandenbroek, undiscovered, pinkpix en willes.
Credits: mrmaart

Houd de nieuwsrubriek goed in de gaten want daar kondigen we binnenkort aan wanneer de expositie in de Lomography Gallery Store Amsterdam te zien zal zijn.

Iedereen bedankt voor het insturen van die te gekke oranje platen! Lange leve de koningin! En dat het Nederlands elftal maar met een mooie beker thuis gaat komen straks :).

geschreven door mrmaart op 2012-05-18 in #nieuws #rumble #amsterdam #nederland #oranje #fotowedstrijd #koninginnedag #lomoranje

4 Comments

 1. undiscovered
  undiscovered ·

  Leuk! Er zit ook één van mijn foto's tussen hoewel mijn naam er niet bij staat.

 2. mrmaart
  mrmaart ·

  oops, foutje @undiscovered! We hebben het meteen aangepast :)

 3. darwin1974
  darwin1974 ·

  Thanks!!! Love youuuuuuuuuuuuuuu!!!!

 4. mich
  mich ·

  tofindenhof :)

Meer interessante artikelen