Eén dag, één rolletje, 36 foto's; mijn dag, anders dan normaal

1

Vorige week kreeg ik mijn lang verwachte LC-A Silver Lake binnen, die ik heb gewonnen met de ‘Wishlist competitie’ en wat is een mooiere manier om hem voor het eerst te gebruiken dan voor het één-dag-één-rolletje-project? Ik heb een dag uitgekozen die niet is als mijn andere dagen, namelijk het jaarlijkse ‘dagje uit’ met mijn werk. Enjoy!

Het is donderdagochtend 6 uur als mijn wekker gaat, gelukkig ben ik gelijk wakker en stap ik 5 minuten later mijn bed uit. Dit wordt een speciale dag, we hebben namelijk ‘een dagje uit’ en volgens de weersvoorspellingen komt er een mooie lichtshow! Niet zo’n leuk vooruitzicht helaas, aangezien dagjes uit altijd buiten zijn.

Ik begin mijn dag met het maken van mijn ontbijt en lunch. Ik eet al een tijdje geen granen meer en volg het ‘paleo dieet’. Alles natuurlijk, geen conserveermiddelen, geen granen en zo min mogelijk zuivel. Als ontbijt maak ik een lekkere smoothie met spinazie, blauwe bessen, banaan, kokosmelk, lijnzaad en chiazaad. Daarnaast maak ik nog een lekkere amandelpannekoek. Voor mijn lunch maak ik biologische kipfilet in notenmeel met avocado.

Als mijn ontbijt en lunch klaar zijn doe ik wat yoga-oefeningen om lekker wakker te worden en eet ik mijn ontbijt. Hierna moet ik opschieten, douchen, tandenpoetsen en aankleden. Helaas regent het al en heb ik mijn regenjas aan als ik naar werk fiets.

’s Ochtends moeten we nog even werken maar daarna eten we taart met de afdeling. Elk groepje heeft een taart gemaakt en wij hadden een chocolade-noten-taart met cognac (en mooie marsepeinen roosjes als versiering). Daar staan ze dan, 10 taarten, en ik eet geen granen en suikers meer… Ach, had er ook helemaal geen behoefte aan, dus dat is mooi!

Hierna gaan we met zijn allen naar de plek van bestemming, Kranenburg Duitsland. We mogen gaan fietsen over een oud spoor naar Kleef. Ondertussen moeten we opdrachten vervullen. We hebben de grootste lol en het mooiste is; het is droog gebleven!!! Zelfs de zon heeft lekker geschenen. Helaas op het einde van de dag toch een kleine regenbui. Daarnaast blijkt ook nog eens dat mijn groepje de opdrachten het beste heeft gedaan en we hebben gewonnen!

Na het ‘dagje uit’ fiets ik naar de stad en zet ik mijn fiets in de gratis fietsenstalling. Er is uitverkoop bij ‘Erica natuurwinkel’ en ik sla lekkere thee, love chock en cocosolie in. Daarbij kreeg ik tot mijn verrassing ook nog een leuke goodiebag. Verder vind ik het leuk om etalages te fotograferen en tegenover mijn fotozaak is een grote polaroid geschilderd (hoe leuk!) die ik ook nog even op de foto zet.

Bij thuiskomst zet ik een lekker kopje thee met dadels en geitenkaas, doe ik half uurtje (power)yoga, eet ik mijn avondeten en na de afwas ga ik verder met het haken van mijn kleedje voor op de bank.

Dan is het alweer bedtijd, ik zoek mijn kleren uit (en twijfel wat ik aan moet) voor de dag van morgen, poets mijn tanden en ga lekker slapen.

geschreven door yarah op 2012-05-22 in #lifestyle #xpro #dag #rol #wedstrijd #rolletje #mijn-dag #een-dag-een-rolletje

Een comment

  1. marije
    marije ·

    Je hebt je Silver Lake! Fijn is ie hè.

Meer interessante artikelen