Help Maarten relaxen! Let op: schaamteloze promotie!

1

Hebben jullie wel eens van Maarten – onze online manager- gehoord? Vast wel, en zo niet dan heb je zonder dat je het wist vast wel eens een artikel of nieuwsbrief gelezen van zijn hand. Maarten is er maar druk mee, en hij is moe. Maar daar kunnen wij allen iets aan doen!

Credits: mrmaart

Dit zou Maarten wel willen; zichzelf vermenigvuldigen om nog meer werk gedaan te krijgen. Een LomoRoadshow hier, een nieuwsbrief daar én daarnaast zorgt hij er (o.a!) ook nog eens voor dat het magazine gevuld blijft met de beste artikelen, evenementen en tricks + tips. Dit vonden wij wel een kleine ode waard :) wat een held!

Credits: mrmaart

Aangezien Maart hard toe is aan een dagje relaxen willen wij in het kader van schaamteloze promotie vragen wij of jullie ons willen helpen, Maarten kan namelijk een jaar lang gratis spa-bezoek winnen en dit gunnen wij hem van harte! Het is super makkelijk; klik hier en like Maartens foto. Als zijn foto de meeste likes krijgt, wint hij de mega spa prijs! En laten we eerlijk zijn – de foto is een analoog pareltje toch? Geschoten met de Lomo LC-Wide. Misschien zien we dan binnenkort wel een verzameling van uber relaxte mrmaart foto’s op zjin LomoHome langskomen!

Credits: mrmaart

geschreven door s0y op 2012-05-11 in #nieuws #nl #amsterdam #gallery-store #spa #nederland #dutch #moe #nld #wedstrijd #online-manager #schaamteloze-promotie

Een comment

  1. stratski
    stratski ·

    Stukje dooie mus naar de mensen toe: als ik een facebook-account had zou ik hem liken... Maar ik zal analoog voor je duimen, misschien dat dat ook helpt.

Meer interessante artikelen