De vlooienmarkt in Praag

Vind je het leuk om goedkope Russische camera’s te kopen? Dan is de vlooienmarkt in Praag perfect voor jou! Je kan er trouwens ook prachtige foto’s maken van mensen en ouderwetse voorwerpen.

Vorige maand heb ik de geweldige oude stad Praag bezocht met mijn vriendje. We hadden maar twee dagen om alle bekende gebouwen en plekken te bekijken maar we wilden de vlooienmarkt zeker niet missen. Dat bleek een goed besluit.

Je vind deze vlooienmarkt vlakbij het metrostation Kolbenova (Metro Kolbenova B). Vanaf hier zie je een gele muur. Volg deze muur en je vindt de markt vanzelf. Je moet 75CZK (ongeveer 3 euro) entree betalen en het grootste gedeelte van dit geld wordt besteed aan het gebied waar de markt zich bevind. Het begint om 6 uur ‘s ochtends en het is een goed idee om er vroeg te zijn, maar wij waren er om 10 uur en zagen toch een hoop goede camera’s.

Ik hoop dat je er veel zin in hebt om de Praagse vlooienmartkt te bezoeken. Schroom niet om te onderhandelen over de prijs, ik weet zeker dat je op deze manier je eigen originele Russische camera krijgt van een interressante vlooienmarkt en zo heb je nog een goed verhaal ook!

imbaaA, bedankt voor het helpen met de twee foto’s.

written by tachauch on 2012-04-24 #places #camera #smena #location #8m #markt #praag #tsjechie #ouderwets #russische-camera-s #vlooienmarkt

More Interesting Articles