Namens de redactie - dankbetuiging én zoektocht naar nieuwe auteurs

2012-03-06

Het internationale én Nederlandse Lomography magazine is altijd jouw bron voor de nieuwste en laatste nieuwtjes uit de wereld van Lomography. Hier vind je alles wat te maken heeft met Lomography en nog veel meer. Maar daar blijft het niet bij, wij willen meer meer meer!

Liefste lomografen,

Iedereen die een bijdrage levert aan het Lomography magazine zijn lieverds. In het speciaal de mensen die zorgen voor community interactie en betrokkenheid – geweldig! Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor al die te gekke ingestuurde artikelen, vertalingen en eindeloze rumble inzendingen. Door jullie geweldige online support wordt maar weer eens bevestigd dat de Lomography community een wereldwijde vriendschap is van mensen die allemaal één passie met elkaar delen, en dat is FILM FOTOGRAFIE!

Credits: white_trash101

Dus, namens de hele Lomography Magazine redactie (internationaal en nationaal) willen we iedereen in de community speciaal bedanken voor jullie eindeloze stroom van Nieuws inzendingen, jullie te gekke Analogue Lifestyle stukjes, jullie avontuurlijke Lomo Locaties, jullie informatieve en interessante Reviews en jullie waanzinnig innovatieve Tipsters. Maar in het bijzonder jullie eindeloze participatie in al onze Wedstrijden!

Ook willen we graag een extra blijk van waardering uiten naar onze vaste auteurs! Om een aantal van hen te noemen: Ellen Rogers bijvoorbeeld, met haar reis naar Sepulchral beschreven in prachtige woorden met nog mooiere foto’s. Maar ook Sean Lotman, een echte dicther en fotograaf die een hele boeiende serie schreef getiteld I Do Haiku You. En natuurlijk Tom & Melissa, het geweldige duo van The Long Haul Project.

Maar natuurlijk gaan er ook credits uit naar onze waanzinnige editors die contstant hun hersens laten kraken om nieuwe creatieve stukjes te schrijven waarmee ze jullie weer blijven prikkelen met toffe analoge dingetjes! Zonder passie en liefde voor het analoge was het magazine team nooit zover gekomen. Dus BEDANKT IEDEREEN! Jullie rocken ’m hard!

Credits: dakadev_pui

Maar hey, hierbij stopt het natuurlijk niet. Wij willen meer, meer en meer content voor het magazine! En dus zijn we altijd op zeoek naar nieuwe trouwe schrijvers die het leuk vinden om stukjes in te sturen voor (voor welke rubriek dan ook) en met een vaste routine. Waar zijn we naar op zoek?

 1. Heb jij een tof persoonlijk project gefocussed op film fotografie en wil je dit graag laten zien aan iedereen in de Lomography wereld?
 2. Heb jij een speciale expertise of interesse in iets dat te maken heeft met film fotografie, old school film maken en iets soortgelijks?
 3. Heb jij een geniale creatieve ingeving of idee (iets analoogs uiteraard) wat je graag wilt delen met de community?
 4. Ben je naast fan van analoge fotografie toevallig ook gepassioneerd schrijver?
 5. Heb jij een fijne pen en een knobbel voor taal en spelling?
 6. Vind je het leuk om op regelmatige basis voor de (inter)nationale community te schrijven?

Als je de meeste vragen met JA kan beantwoorden, dan ben je meer dan welkom om één van onze vaste auteurs van het Lomography Magazine te worden! Hoe en wat verder? Heel simpel, schrijf een voorstel over wat je graag wilt schrijven en stuur naar erin.emocling@lomography.com (in het Engels). Vergeet daarin niet de volgende details:

Onderwerp: Magazine Regular Contributor: (je naam)

 • Volledige naam
 • Je huidige woonplaats
 • LomoHome
 • Details van je serie (titel, frequentie, inhoud, andere details — des te meer details des te beter!)
 • Relevante bijlagen en links (naar je persoonlijke website of het werk waar je naar wilt verwijzen)
Credits: lawypop

Wij bekijken je voorstel en nemen het mee in de editor ronde. Hopelijk kunnen de nieuwste auteurs zsm beginnen aan hun series (nog voordat het jaar voorbij is!). Wij kunnen in ieder geval niet wachten op al jullie toffe ideeën en weten stiekem heel zeker dat veel van jullie een flinke lading creatieve ideeën klaar hebben staan om los te laten. Nu is de perfecte timing, dus kom maar op!

We kijken uit naar jullie reacties,
_Erin_

geschreven door basterda op 2012-03-06 in #nieuws #magazine #international #lomography #editorial #nederland #dutch #holland #editor
vertaald door mrmaart

Meer interessante artikelen

 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Urban Explorers Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in #nieuws
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Urban Explorers Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Vier toevallige ontmoetingen, mooie toevalligheden en adembenemende eenvoud die het alledaagse leven buitengewoon maken door de winnende foto's in de Urban Explorers categorie.

  2017-04-11
 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Off the Grid Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in #nieuws
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Off the Grid Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Losgekoppeld van de snelle, technologische wereld en in het teken van Moeder Aarde zijn dit de winnende foto's van de Off the Grid categorie.

  2017-04-11
 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Monochrome Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Monochrome Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Laat je betoveren door deze stemmige zwart-wit foto's in de Monochrome categorie.

  2017-04-11
 • Shop Nieuws

  Fujifilm FP-100C "Peel Apart" Instant Color Film

   Fujifilm FP-100C "Peel Apart" Instant Color Film

  De nieuwe FUJI INSTANT kleurenfilm FP-100C is een peel-apart instant kleurenfilm met 100 ISO. Nu verkrijgbaar in de Online Shop!

 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Breaking Boundaries Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in #nieuws
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Breaking Boundaries Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Waag je dapper in het onbekende met deze Wanderlust-inducerende foto's van de Breaking Boundaries challenge.

  2017-04-11
 • Veelzijdige stemmingen met de Agfa Vista 200

  geschreven door lomographymagazine op 2017-06-20 in #gear
  Veelzijdige stemmingen met de Agfa Vista 200

  Ga voor een voorraad AgfaPhoto Vista 200; deze 35mm film is je goedkope stash voor allesomvattende fotografie - overal en op elk gewenst moment.

  2017-06-20
 • Lomography Benelux tipt: opening expositie Amsterdamned Girls

  geschreven door anna-lomo op 2017-06-20 in
  Lomography Benelux tipt: opening expositie Amsterdamned Girls

  Amsterdamned Girls is een serie die de vrouwen uit de creatieve scene van dit moment op een hele kwetsbare en authentieke manier vastlegt. In hun eigen, veilige slaapkamer voelen ze zich vertrouwd en durven ze zichzelf bloot te geven; ze hebben niets om hun onzekerheden te verbloemen. Op 23 juni wordt de expositie geopend, kom je ook?

  2017-06-20
 • Shop Nieuws

  Nieuw in de Online Shop: de Fuji Close Up Lens

  Nieuw in de Online Shop: de Fuji Close Up Lens

  Dankzij deze accessoire kun je meer met de Fuji Instax camera! Schiet foto's op een afstand van 40-60 cm en check in de zelfspiegel of je zelfportret enigszins charmant wordt.

 • Monday Moodboard: Wachten op de zomer

  geschreven door lomographymagazine op 2017-06-19 in #culture
  Monday Moodboard: Wachten op de zomer

  Zomerse dagen wachten op ons. Vier het begin van het nieuwe seizoen met dit Monday Moodboard.

  2017-06-19
 • Eerste indrukken van het Neptune Convertible Art Lens: Francis Flower

  geschreven door Lomography op 2017-06-17 in #nieuws
  Eerste indrukken van het Neptune Convertible Art Lens: Francis Flower

  Francis Flower is een fotograaf uit Trentino, Italië. De prachtige bergen waar hij opgroeide, hebben zijn fotografische stijl zeker beïnvloed: Francesco houdt er van om zijn vrienden vast te leggen op plekken ver van de stad, waarbij hij een verbinding met de natuur heeft. Zijn foto's brengen een gevoel van vrijheid en vrede over, een visie op de werkelijkheid die op een of andere manier zuiverder en onschuldiger lijkt.

  2017-06-17
 • Nieuw: de Lomo'Instant Panama

  geschreven door marthareed op 2017-06-14 in #gear #nieuws
  Nieuw: de Lomo'Instant Panama

  Vang je zomerse avonturen met de Lomo'Instant Panama! Geïnspireerd door de moderne metropool, ongelooflijke regenwouden en prachtige kustlijnen van een Midden-Amerikaans stukje paradijs, zit deze frisse kleine instant vol met creatieve functies.

  2017-06-14
 • Shop Nieuws

  De nieuwe Petzval 85 Canon mount is nu verkrijgbaar!

  De nieuwe Petzval 85 Canon mount is nu verkrijgbaar!

  Vang prachtig scherpe beelden met de swirly bokeh van de nieuwe Petzval 85 Art Lens! Nu weer op voorraad - de Canon mount is verkrijgbaar in zwart of messing. Verzending eind juni 2017!

 • 7 voordelen van een wegwerpcamera

  geschreven door anna-lomo op 2017-06-13 in
  7 voordelen van een wegwerpcamera

  Wegwerpcamera's zijn vooral populair omdat ze heel makkelijk te gebruiken zijn en erg goedkoop zijn. Ontdek hier nog meer voordelen van een wegwerpcamera!

  2017-06-13
 • Eerste indrukken met het Neptune Convertible Art Lens Systeem: Maxime Chanet

  geschreven door mpflawer op 2017-06-10 in #nieuws #people
  Eerste indrukken met het Neptune Convertible Art Lens Systeem: Maxime Chanet

  Maxime Chanet is een Franse fotograaf die met fotografie begon toen hij 14 jaar oud was. Hij noemt zijn fotostijl rauw en intiem, gemengd met documentaire en studioportretten. Hij heeft de Petzval en de Lomo'Instant Wide al getest en nu ook het Neptune Convertible Art Lens Systeem.

  2017-06-10
 • Eerste indrukken met het Neptune Convertible Art Lens System: B.A. Van Sise

  geschreven door Lomography op 2017-06-09 in #culture #people
  Eerste indrukken met het Neptune Convertible Art Lens System: B.A. Van Sise

  Fotojournalist en "Gentleman Adventurer" B.A. Van Sise bezocht het Steampunk World's Fair met het Neptune Convertible Art Lens Systeem. Het onderwerp voldoet perfect aan de optiek volgens Van Sise - lees verder om meer te weten te komen over deze unieke foto's.

  2017-06-09