Namens de redactie - dankbetuiging én zoektocht naar nieuwe auteurs

2012-03-06

Het internationale én Nederlandse Lomography magazine is altijd jouw bron voor de nieuwste en laatste nieuwtjes uit de wereld van Lomography. Hier vind je alles wat te maken heeft met Lomography en nog veel meer. Maar daar blijft het niet bij, wij willen meer meer meer!

Liefste lomografen,

Iedereen die een bijdrage levert aan het Lomography magazine zijn lieverds. In het speciaal de mensen die zorgen voor community interactie en betrokkenheid – geweldig! Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor al die te gekke ingestuurde artikelen, vertalingen en eindeloze rumble inzendingen. Door jullie geweldige online support wordt maar weer eens bevestigd dat de Lomography community een wereldwijde vriendschap is van mensen die allemaal één passie met elkaar delen, en dat is FILM FOTOGRAFIE!

Credits: white_trash101

Dus, namens de hele Lomography Magazine redactie (internationaal en nationaal) willen we iedereen in de community speciaal bedanken voor jullie eindeloze stroom van Nieuws inzendingen, jullie te gekke Analogue Lifestyle stukjes, jullie avontuurlijke Lomo Locaties, jullie informatieve en interessante Reviews en jullie waanzinnig innovatieve Tipsters. Maar in het bijzonder jullie eindeloze participatie in al onze Wedstrijden!

Ook willen we graag een extra blijk van waardering uiten naar onze vaste auteurs! Om een aantal van hen te noemen: Ellen Rogers bijvoorbeeld, met haar reis naar Sepulchral beschreven in prachtige woorden met nog mooiere foto’s. Maar ook Sean Lotman, een echte dicther en fotograaf die een hele boeiende serie schreef getiteld I Do Haiku You. En natuurlijk Tom & Melissa, het geweldige duo van The Long Haul Project.

Maar natuurlijk gaan er ook credits uit naar onze waanzinnige editors die contstant hun hersens laten kraken om nieuwe creatieve stukjes te schrijven waarmee ze jullie weer blijven prikkelen met toffe analoge dingetjes! Zonder passie en liefde voor het analoge was het magazine team nooit zover gekomen. Dus BEDANKT IEDEREEN! Jullie rocken ’m hard!

Credits: dakadev_pui

Maar hey, hierbij stopt het natuurlijk niet. Wij willen meer, meer en meer content voor het magazine! En dus zijn we altijd op zeoek naar nieuwe trouwe schrijvers die het leuk vinden om stukjes in te sturen voor (voor welke rubriek dan ook) en met een vaste routine. Waar zijn we naar op zoek?

 1. Heb jij een tof persoonlijk project gefocussed op film fotografie en wil je dit graag laten zien aan iedereen in de Lomography wereld?
 2. Heb jij een speciale expertise of interesse in iets dat te maken heeft met film fotografie, old school film maken en iets soortgelijks?
 3. Heb jij een geniale creatieve ingeving of idee (iets analoogs uiteraard) wat je graag wilt delen met de community?
 4. Ben je naast fan van analoge fotografie toevallig ook gepassioneerd schrijver?
 5. Heb jij een fijne pen en een knobbel voor taal en spelling?
 6. Vind je het leuk om op regelmatige basis voor de (inter)nationale community te schrijven?

Als je de meeste vragen met JA kan beantwoorden, dan ben je meer dan welkom om één van onze vaste auteurs van het Lomography Magazine te worden! Hoe en wat verder? Heel simpel, schrijf een voorstel over wat je graag wilt schrijven en stuur naar erin.emocling@lomography.com (in het Engels). Vergeet daarin niet de volgende details:

Onderwerp: Magazine Regular Contributor: (je naam)

 • Volledige naam
 • Je huidige woonplaats
 • LomoHome
 • Details van je serie (titel, frequentie, inhoud, andere details — des te meer details des te beter!)
 • Relevante bijlagen en links (naar je persoonlijke website of het werk waar je naar wilt verwijzen)
Credits: lawypop

Wij bekijken je voorstel en nemen het mee in de editor ronde. Hopelijk kunnen de nieuwste auteurs zsm beginnen aan hun series (nog voordat het jaar voorbij is!). Wij kunnen in ieder geval niet wachten op al jullie toffe ideeën en weten stiekem heel zeker dat veel van jullie een flinke lading creatieve ideeën klaar hebben staan om los te laten. Nu is de perfecte timing, dus kom maar op!

We kijken uit naar jullie reacties,
_Erin_

geschreven door basterda op 2012-03-06 in #nieuws #magazine #international #lomography #editorial #nederland #dutch #holland #editor
vertaald door mrmaart

Meer interessante artikelen

 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Urban Explorers Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in #nieuws
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Urban Explorers Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Vier toevallige ontmoetingen, mooie toevalligheden en adembenemende eenvoud die het alledaagse leven buitengewoon maken door de winnende foto's in de Urban Explorers categorie.

  2017-04-11
 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Off the Grid Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in #nieuws
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Off the Grid Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Losgekoppeld van de snelle, technologische wereld en in het teken van Moeder Aarde zijn dit de winnende foto's van de Off the Grid categorie.

  2017-04-11
 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Monochrome Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Monochrome Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Laat je betoveren door deze stemmige zwart-wit foto's in de Monochrome categorie.

  2017-04-11
 • Shop Nieuws

  Word creatief met de nieuwste Instax Films!

  Word creatief met de nieuwste Instax Films!

  Check de nieuwste instax films en deel je creativiteit in een handomdraai! Ga voor klassiek met de Fuji Instax Mini Monochrome of Fuji Instax Mini Black Frame, of kies iets lichters met de Fuji Instax Mini Sky Blue!

 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Breaking Boundaries Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in #nieuws
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Breaking Boundaries Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Waag je dapper in het onbekende met deze Wanderlust-inducerende foto's van de Breaking Boundaries challenge.

  2017-04-11
 • Oranje boven in de Lomography Online Shop

  geschreven door anna-lomo op 2017-04-24 in
  Oranje boven in de Lomography Online Shop

  Aanstaande donderdag is het Koningsdag. Heb jij je oranje outfit al gereed? Misschien moet daar nog een tof oranje Lomography accessoire bij! Check hier onze favorieten.

  2017-04-24
 • Lomography Benelux x Hoxton: Diana F+ workshop

  geschreven door anna-lomo op 2017-04-21 in
  Lomography Benelux x Hoxton: Diana F+ workshop

  Zin in een creatieve middag? Doe mee aan onze Diana F+ workshop in het Hoxton te Amsterdam op zondag 14 mei. We hopen op een mooie zonnige dag!

  2017-04-21
 • Shop Nieuws

  Onze shiny nieuwe Lomo'Instant Mumbai!

  Onze shiny nieuwe Lomo'Instant Mumbai!

  Dit is het glanzende, nieuwste lid van onze Lomo'Instant Familie: de Lomo'Instant Mumbai! Geïnspireerd door de gouden Indiase metropool vol met opvallende architectuur, drukke bazaars en fantastisch eten - de Lomo'Instant Mumbai combineert de schoonheid van glanzend koper en lichtgrijs kunstleer. Bestel nu!

 • Het mooie leven vastleggen Lomography Simple Use Film Camera

  geschreven door Lomography op 2017-04-21 in
  Het mooie leven vastleggen Lomography Simple Use Film Camera

  Levendige foto's schieten in ware Lomography stijl is heel eenvoudig met de Lomography Simple Use Film Camera. Deze handige, makkelijk te gebruiken camera is voorgeladen met de awesome Lomography Color Negative 400 film, bovendien heb je de kleurenfilters voor extra-levendige shots!

  2017-04-21
 • Betoverende zwart-witfoto's met de Lomography Simple Use Film Camera

  geschreven door Lomography op 2017-04-20 in #gear #nieuws
  Betoverende zwart-witfoto's met de Lomography Simple Use Film Camera

  Classic foto's met één druk op de knop maak je met de Simple Use Film Camera Black and White.

  2017-04-20
 • Psychedelisch paars met de Lomography Simple Use Film Camera

  geschreven door Lomography op 2017-04-19 in
  Psychedelisch paars met de Lomography Simple Use Film Camera

  De wereld ligt aan je voeten! Kleur je eigen wonderland in lichte kleuren paars met de gebruiksvriendelijke, compacte Lomography Simple Use Film Camera die is voorgeladen met de geliefde LomoChrome Purple ISO 100 - 400: een kleurverschuivende film.

  2017-04-19
 • Shop Nieuws

  Het ideale pakket voor middenformaat fotografen!

  Het ideale pakket voor middenformaat fotografen!

  Doei lompe, onhandige fotografie expedities - ga op avontuur met deze baanbrekende middenformaat camera: de Belair X 6-12 Jetsetter!

 • Dit is de Lomography Simple Use Film Camera

  geschreven door Lomography op 2017-04-18 in #gear #nieuws
  Dit is de Lomography Simple Use Film Camera

  Wegwerp en voorgeladen met funky film, deze zakformaat camera maakt filmfotografie gemakkelijk.

  2017-04-18
 • Lomo'Instant Automat Glass Tip: Wees een nachtvlinder

  geschreven door Lomography op 2017-04-16 in #nieuws
  Lomo'Instant Automat Glass Tip: Wees een nachtvlinder

  Weinig licht? Geen probleem. Als je 's nachts foto's wilt maken kun je op de Lomo'Instant Automat Glass rekenen!

  2017-04-16
 • Lomo'Instant Automat Glass Tip: Diner Date

  geschreven door Lomography op 2017-04-15 in
  Lomo'Instant Automat Glass Tip: Diner Date

  Wat is er beter dan een lekkere maaltijd? Wij weten het niet precies maar een geweldige foto kan net zo top zijn!

  2017-04-15