Namens de redactie - dankbetuiging én zoektocht naar nieuwe auteurs

2012-03-06

Het internationale én Nederlandse Lomography magazine is altijd jouw bron voor de nieuwste en laatste nieuwtjes uit de wereld van Lomography. Hier vind je alles wat te maken heeft met Lomography en nog veel meer. Maar daar blijft het niet bij, wij willen meer meer meer!

Liefste lomografen,

Iedereen die een bijdrage levert aan het Lomography magazine zijn lieverds. In het speciaal de mensen die zorgen voor community interactie en betrokkenheid – geweldig! Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor al die te gekke ingestuurde artikelen, vertalingen en eindeloze rumble inzendingen. Door jullie geweldige online support wordt maar weer eens bevestigd dat de Lomography community een wereldwijde vriendschap is van mensen die allemaal één passie met elkaar delen, en dat is FILM FOTOGRAFIE!

Credits: white_trash101

Dus, namens de hele Lomography Magazine redactie (internationaal en nationaal) willen we iedereen in de community speciaal bedanken voor jullie eindeloze stroom van Nieuws inzendingen, jullie te gekke Analogue Lifestyle stukjes, jullie avontuurlijke Lomo Locaties, jullie informatieve en interessante Reviews en jullie waanzinnig innovatieve Tipsters. Maar in het bijzonder jullie eindeloze participatie in al onze Wedstrijden!

Ook willen we graag een extra blijk van waardering uiten naar onze vaste auteurs! Om een aantal van hen te noemen: Ellen Rogers bijvoorbeeld, met haar reis naar Sepulchral beschreven in prachtige woorden met nog mooiere foto’s. Maar ook Sean Lotman, een echte dicther en fotograaf die een hele boeiende serie schreef getiteld I Do Haiku You. En natuurlijk Tom & Melissa, het geweldige duo van The Long Haul Project.

Maar natuurlijk gaan er ook credits uit naar onze waanzinnige editors die contstant hun hersens laten kraken om nieuwe creatieve stukjes te schrijven waarmee ze jullie weer blijven prikkelen met toffe analoge dingetjes! Zonder passie en liefde voor het analoge was het magazine team nooit zover gekomen. Dus BEDANKT IEDEREEN! Jullie rocken ’m hard!

Credits: dakadev_pui

Maar hey, hierbij stopt het natuurlijk niet. Wij willen meer, meer en meer content voor het magazine! En dus zijn we altijd op zeoek naar nieuwe trouwe schrijvers die het leuk vinden om stukjes in te sturen voor (voor welke rubriek dan ook) en met een vaste routine. Waar zijn we naar op zoek?

 1. Heb jij een tof persoonlijk project gefocussed op film fotografie en wil je dit graag laten zien aan iedereen in de Lomography wereld?
 2. Heb jij een speciale expertise of interesse in iets dat te maken heeft met film fotografie, old school film maken en iets soortgelijks?
 3. Heb jij een geniale creatieve ingeving of idee (iets analoogs uiteraard) wat je graag wilt delen met de community?
 4. Ben je naast fan van analoge fotografie toevallig ook gepassioneerd schrijver?
 5. Heb jij een fijne pen en een knobbel voor taal en spelling?
 6. Vind je het leuk om op regelmatige basis voor de (inter)nationale community te schrijven?

Als je de meeste vragen met JA kan beantwoorden, dan ben je meer dan welkom om één van onze vaste auteurs van het Lomography Magazine te worden! Hoe en wat verder? Heel simpel, schrijf een voorstel over wat je graag wilt schrijven en stuur naar erin.emocling@lomography.com (in het Engels). Vergeet daarin niet de volgende details:

Onderwerp: Magazine Regular Contributor: (je naam)

 • Volledige naam
 • Je huidige woonplaats
 • LomoHome
 • Details van je serie (titel, frequentie, inhoud, andere details — des te meer details des te beter!)
 • Relevante bijlagen en links (naar je persoonlijke website of het werk waar je naar wilt verwijzen)
Credits: lawypop

Wij bekijken je voorstel en nemen het mee in de editor ronde. Hopelijk kunnen de nieuwste auteurs zsm beginnen aan hun series (nog voordat het jaar voorbij is!). Wij kunnen in ieder geval niet wachten op al jullie toffe ideeën en weten stiekem heel zeker dat veel van jullie een flinke lading creatieve ideeën klaar hebben staan om los te laten. Nu is de perfecte timing, dus kom maar op!

We kijken uit naar jullie reacties,
_Erin_

geschreven door basterda op 2012-03-06 in #nieuws #magazine #international #lomography #editorial #nederland #dutch #holland #editor
vertaald door mrmaart

Meer interessante artikelen

 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Urban Explorers Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in #nieuws
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Urban Explorers Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Vier toevallige ontmoetingen, mooie toevalligheden en adembenemende eenvoud die het alledaagse leven buitengewoon maken door de winnende foto's in de Urban Explorers categorie.

  2017-04-11
 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Off the Grid Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in #nieuws
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Off the Grid Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Losgekoppeld van de snelle, technologische wereld en in het teken van Moeder Aarde zijn dit de winnende foto's van de Off the Grid categorie.

  2017-04-11
 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Monochrome Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Monochrome Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Laat je betoveren door deze stemmige zwart-wit foto's in de Monochrome categorie.

  2017-04-11
 • Shop Nieuws

  Sale: Lomofolio tas

  Sale: Lomofolio tas

  Eenvoud is troef, dat is wat de Lomofolio tas maar weer eens bevestigd. Deze functionele, chique tas gemaakt van uitzonderlijk zacht Nappa leer is waterafstotend en heeft een handige ritssluiting. Nu in de Sale!

 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Breaking Boundaries Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in #nieuws
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Breaking Boundaries Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Waag je dapper in het onbekende met deze Wanderlust-inducerende foto's van de Breaking Boundaries challenge.

 • Lomography Benelux x Hoxton: Instant workshop

  geschreven door anna-lomo op 2017-08-14 in
  Lomography Benelux x Hoxton: Instant workshop

  Start dit nieuwe schooljaar met een flinke dosis creativiteit: doe mee aan onze Lomo'Instant Workshop in Amsterdam! Koop hier je ticket voor zondag 3 september.

  2017-08-14
 • 25 manieren om het meeste uit je Diana F+ te halen

  geschreven door lomographymagazine op 2017-08-13 in #tutorials
  25 manieren om het meeste uit je Diana F+ te halen

  Niemand kan de charmes van deze iconische analoge camera weerstaan. Omdat we het 25-jarige bestaan van Lomography vieren, willen we een van de meest invloedrijke analoge camera's van alle tijden huldigen.

  2017-08-13
 • Shop Nieuws

  Nieuw in de Online Shop: Barber Shop Pageboy Cameratas

  Nieuw in de Online Shop: Barber Shop Pageboy Cameratas

  Gemaakt in Italië met de hoogste kwaliteit materialen - deze compacte cameratas zal hoofden doen omdraaien, waar je ook bent.

 • LC-Wide Meesterwerken - Overal kleur

  geschreven door lomographymagazine op 2017-08-11 in #gear
  LC-Wide Meesterwerken - Overal kleur

  Wie had ook gedacht dat een dergelijke compacte camera zulke geweldige foto's zou maken?

  2017-08-11
 • Lomografen door de jaren heen: Hodachrome

  geschreven door lomographymagazine op 2017-08-10 in #people
  Lomografen door de jaren heen: Hodachrome

  Voor het 25-jarig bestaan van Lomography gaan we terug in de tijd met 25 van de meest iconische members van de community. Next up: Hodaka Yamamoto, beter bekend als Hodachrome.

  2017-08-10
 • Beelden die Lomography in 1997 hebben gevormd

  geschreven door lomographymagazine op 2017-08-09 in #culture
  Beelden die Lomography in 1997 hebben gevormd

  Kijk hoe leuk we het hadden in 1997!

  2017-08-09
 • Shop Nieuws

  Scoor de Fisheye Baby 110 Bauhaus editie met korting!

   Scoor de Fisheye Baby 110 Bauhaus editie met korting!

  Een extra vrolijk kleurtje maakt je 110-fotografieavontuur helemaal compleet! De splinternieuwe Fisheye Baby Bauhaus is met zijn rode, blauwe en gele motiefjes een absolute eyecatcher. Nu voor €39,00 verkrijgbaar in de Online Shop!

 • Lomography Benelux tipt: Japan in dromerig pastel

  geschreven door anna-lomo op 2017-08-09 in
  Lomography Benelux tipt: Japan in dromerig pastel

  Eylül Aslan uit Berlijn is een bekende aan het worden in de fotoscène in zowel Turkije (haar thuisland) en de Duitse stad waar ze nu woont. Wij snappen waarom!

  2017-08-09
 • De LC-A+ Masters

  geschreven door lomographymagazine op 2017-08-08 in #people
  De LC-A+ Masters

  Wij denken dat vaardigheid en creativiteit vereerd moeten worden. Daarom brengen wij je een lijst van onze meest succesvolle Lomographers uit onze community. Deze keer kijken we naar de all-time greats die onze LC-A camera dromen waar hebben gemaakt.

  2017-08-08
 • Lomografen door de jaren heen: Fejao

  geschreven door lomographymagazine op 2017-08-07 in #people
  Lomografen door de jaren heen: Fejao

  Voor het 25-jarig bestaan van Lomography gaan we terug in de tijd met 25 van de meest iconische members van de community. Next up: Bruno Reboucas, beter bekend als Fejao.

  2017-08-07