De meest gestelde vragen van de Spinner 360° Motorizer

2012-02-17

Ga maximaal experimenteren met de Spinner 360° Motorizer! Deze uber Lomography gadget is bedoeld om zowel binnen als buiten panorama foto’s met je Spinner te maken. Hier vind je alle antwoorden op de meestgestelde vragen over de nieuwste Spinner 360°accessoire. Van de uitleg over het bevestigen van de Spinner 360° in de Motorizer tot het instellen van de spin modus.

“Hoe plaats ik mijn Spinner 360° op de Motorizer?”

“Hoe plaats ik batterijen in de Motorizer?”

“ Hoe werkt de Motorizer precies?”

“ Wat houden de twee spin opties van de Motorizer precies in?”

“ Hoe kan ik mijn film het beste belichten met de Motorizer?”

“ Hoe spoel ik de film met mijn Motorizer terug?

Wil je nog meer informatie? Lees dan alles over de Spinner 360° Motorizer hier en check hem in onze Shop

Ga voorbij de grenzen van een standaard panorama foto en vang elk detail om je heen in één 360° foto, met de Lomography Spinner 360° 35mm camera!

geschreven door tomas_bates op 2012-02-17 in #gear #tutorials #tipster #netherlands #how-to #nederland #dutch #holland #instructions #tipsters #spinner-360 #nld #faqs #uitleg #spinner-motorizer #instructies #toelichting
vertaald door marissa

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen