Win een plekje in de olympische tentoonstelling van The Museum of London!

Lomography en The Museum of London organiseren deze zomer samen een foto-expositie in de vorm van een LomoWall. Bestaande uit duizenden foto's van museumbezoekers en lomografen uit onze community. Dit is je kans om mee te doen aan een nu al legendarisch olympisch kunstproject!

In juli 2012 willen we de start van de Olympische en Paralympische Spelen goed vieren. Daarom zal de LomoWall expositie van Lomography in het teken van het thema inspireren en bereiken staan. Voorafgaand zijn er meerdere workshops bij The Museum of London te volgen. Als je hieraan mee wilt doen vergeet je dan niet online in te schrijven.

Daarnaast zullen er iedere maand ook speciale workshops in de Lomography Gallery Store Soho en Lomography Gallery Store East London georganiseerd worden – de foto’s van deze workshop worden tevens gebruikt voor de uiteindelijke LomoWall! Woon je nou niet echt in de buurt maar wil je toch meedoen? No worries en lees vooral snel verder…

Een prachtige LomoWall op Times Square, Hong Kong

De komende vijf maanden zullen we meerdere wedstrijd in dit magazine hosten. Allemaal maken ze deel uit van het overkoepelende inspireren en bereiken thema. Het onderwerp van deze maand is teamgeest. Dus laat snel je foto’s zien die naar jou idee het beste bij dit thema passen. De foto’s hoeven niet direct met sport te maken hebben, ook is het geen vereiste waar de foto’s gemaakt zijn. Dus woon je niet in de buurt van Londen? Maak je geen zorgen! Een foto uit ons koude kikkerlandje is ook goed. Zolang de foto maar analoog is!

Kleine maar belangrijke side note – we gaan niet alle foto’s die worden opgestuurd voor de expositie gebruiken, en zullen helaas ook niet kenbaar maken welke foto’s we uiteindelijk allemaal gebruiken tot de gehele LomoWall door onze designers gemaakt is.

…en ook heel belangrijk – stuur je foto’s in via het Engelstalige artikel van deze rumble. Daar worden de inzendingen verzameld en geselecteerd.

Waar wacht je nog op? Stuur je foto’s in en participeer mee aan de grootste LomoWall van het Verenigd Koninkrijk sinds het congress van Londen in 2007!!

written by littlemisslove on 2012-02-21 in #competitions

More Interesting Articles

 • Store Antwerpen: Workshops in Augustus!

  written by lgsantwerpen on 2014-07-15 in #events
  Store Antwerpen: Workshops in Augustus!

  De zomer is alweer half en hopelijk heb je nog enkele plekjes opengelaten om een van onze te gekke workshops mee te doen!

 • Upload je beste double exposure shot en win een Sunography Set!

  written by anna-lomo on 2014-03-21 in #competitions
  Upload je beste double exposure shot en win een Sunography Set!

  Samen met het Boijmans Van Beuningen museum in Rotterdam organiseren we een rumble ter ere van hun tentoonstelling Brancusi, Rosso, Man Ray - Framing Sculpture. Wat kun je winnen? We hebben twee toffe Sunography Solor Powered Photography sets klaarliggen voor de 2 beste foto's!

  2
 • Lomography workshop én rondleiding in Museum Boijmans Van Beuningen!

  written by anna-lomo on 2014-03-21 in #events
  Lomography workshop én rondleiding in Museum Boijmans Van Beuningen!

  Van over de hele wereld toont Museum Boijmans Van Beuningen topstukken van drie van de meest invloedrijke kunstenaars van de twintigste eeuw: Constantin Brancusi, Medardo Rosso en Man Ray. Zij maakten in hun werk op vernieuwende wijze gebruik van fotografie. Met zo'n veertig sculpturen en ruim 100 foto’s van deze experimentele kunstenaars is deze tentoonstelling een must-see voor de lomograaf. Een leuk pluspunt is dat we een Lomography workshop organiseren in het museum! Check hier de details en schrijf je in.

 • Petzval Artist: Huwelijksfotograaf Johnny Cheng

  written by e_ercolini on 2014-08-07 in #people #lomoamigos
  Petzval Artist: Huwelijksfotograaf Johnny Cheng

  De zomer is helemaal op gang gekomen en zo ook de lawine aan trouwfeesten. De perfecte gelegenheid voor huwelijksfotograaf Johnny Cheng om er met zijn vriendin op uit te trekken en de nieuwe Petzval lens te ontdekken. Resultaat van dit avontuur is een reeks foto's om verliefd op te worden! De soft focus en bokeh effecten van de lens zorgen voor schitterende achtergronden en een stralend model. Tijd om te vragen wat deze fotograaf uit Georgia van onze Petzval lens vindt.

 • Wervelende bokeh effecten: DC Watch test de Lomography Petzval Lens

  written by ciscoswank on 2014-04-08 in #reviews
  Wervelende bokeh effecten: DC Watch test de Lomography Petzval Lens

  Lomography's nieuwe Petzval lens is gebaseerd op het originele ontwerp uit de 19e eeuw. Dankzij crowdfunding en met de hulp van duizenden enthousiaste sponsors werd dit oude staaltje optiek weer tot leven gewekt. De lenzen worden geproduceerd in de befaamde Russische Zenit fabriek. Onlangs leenden we een prototype van de Petzval lens uit aan DC Watch, één van de grootste online digitale camera magazines in Japan. Lees snel verder en ontdek wat zij van onze lens vinden.

 • De populairste LomoHomes van 2014

  written by icequeenubia on 2015-01-09 in #news
  De populairste LomoHomes van 2014

  Onze community bestaat uit getalenteerde en gepassioneerde fotografen. Daar is geen twijfel over - maar er zijn een paar mensen die dit jaar de lat hoog verheven hebben en iedereen continu in ontzag zetten met hun verbazingwekkende foto's en artistieke experimenten. Met trots presenteren we de meest populaire LomoHomes van 2014.

 • Dit is de Fujifilm Instax Share SP-1

  written by shhquiet on 2014-03-14 in #news
  Dit is de Fujifilm Instax Share SP-1

  Er is nu een nog leukere en eenvoudige manier om je instant herinneringen te delen met je vrienden. De nieuwe Fujifilm Instax Share SP-1 is een portable printer waarmee je beelden van je smartphone direct kunt printen als toffe instant foto’s door de gratis Instax Share App te gebruiken. We hebben maar een beperkte hoeveelheid op voorraad, dus mis de kans niet om dit exclusieve item te scoren!

 • Dromerige Lomo'Instant-grams!

  written by jacobs on 2015-01-23 in #gear #tipster
  Dromerige Lomo'Instant-grams!

  Wil je je Lomo'Instant skills naar een insane level tillen? Hier moet je zijn! Lees gauw verder om erachter te komen hoe je toffe fotogrammen kunt maken met de Lomo'Instant en een aantal bekende huishoudelijke artikelen.

 • Film Swap Matchmaker - de resultaten van evelynedierikx en kler

  written by anna-lomo on 2015-01-16 in #news
  Film Swap Matchmaker - de resultaten van evelynedierikx en kler

  De Lomography Film Swap Matchmaker maakte een aantal topduo's en vervolgens ging elk duo samen op filmswap date. Was het een geslaagde match? Check hier de resultaten van lomografen evelynedierikx en kler!

 • Het verhaal van de Lomo'Instant op Social Media

  written by borisb on 2014-11-21 in #lifestyle

  De reis van de Lomo'Instant is een verhaal van uitpakken, aftellen, spotten en nog veel meer. Vanaf de dag dat hij verscheen op Kickstarter tot het moment dat hij in de handen van de gelukkige eigenaren terecht kwam: het verhaal is kleurrijk en veelbewogen - en naverteld op social media!

 • Grappig filmpje waarin kids reageren op een oude camera

  written by chooolss on 2014-11-17 in #lifestyle
  Grappig filmpje waarin kids reageren op een oude camera

  Wat krijg je als je een stelletje tech-savvy kinderen een filmcamera geeft? Check deze hilarische video!

 • Lomography X Volkshotel: 24 uur op stap

  written by anna-lomo on 2014-11-10 in #competitions
  Lomography X Volkshotel: 24 uur op stap

  Lomography is fan van het Volkshotel, en zij van ons. En dus slaan we de handen ineen voor een hele toffe rumble: show ons je beste analoge shots en je maakt kans op een overnachting in het Volkshotel! Hoe, wat, wanneer? Check hier alle details en doe mee.

  2