Mijn Lomo USB stick

2011-12-06

Ben je net zo’n analoge liefhebber als ik? Dan wil je vast ook je digitale zaken een analoog tintje geven. Dit is de tipster voor jou! Een simpele manier om een USB stick te veranderen in een lomografisch stukje kunst.

Ik heb deze USB stick een jaar of 2 geleden gekocht. Hij is saai en blauw van origine. Na 2 jaar intensief gebruik zat hij onder de krassen, ietwat vervuild en nog steeds even saai. Na een creatieve ingeving wist ik het – deze stick kon wel een beetje Lomo liefde gebruiken!

Wat je nodig hebt

  • Een USB stick
  • Doorzichtig plakband
  • Lijm
  • Schaar
  • Lomo catalogus (of bijvoorbeeld de verpakking van een Lomo artikel)

Meet de lengte van je USB stick op en knip een reepje uit de catalogus (of verpakking) van die lengte. Plak doorzichtige tape over de afbeeldingen om ze een beetje steviger te maken. Doe daarna lijm op de achterkant en plak de strip op je USB stick.

En klaar ben je! Super simpel en super leuk!

geschreven door nikosonthenet op 2011-12-06 in #gear #tutorials #digital #stick #tipster #nl #netherlands #dutch #create #quickie-tipster #craft #nederlands #nld #usb #digitaal #vertaling #hand-craft
vertaald door pretletterp

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen