Recycle - lekker 'groen' met je Lomo doen!

2011-12-05

Op het moment dat mijn oma de boodschappen uitgepakt had, vroeg ik haar of ik de lege eierdoos mocht hebben. Ze vroeg zich af wat ik er mee ging doen. Vingerverven ofzo? Papier maché? Nee, ik had een heel ander plan. Weet je al wat?

BAM! Een bewaardoos voor mijn filmpjes!

Je moet misschien een beetje doorduwen met de kokertjes om te zorgen dat ze echt passen (tenzij je struisvogel eierdozen hebt). Op deze manier kan je de rolletjes in de koelkast bewaren of veilig onderweg mee nemen.

Ik vond de doos zelf nog wat saai dus ik heb mijn creatieve kant er op losgelaten. Heel geweldig is het niet met potloden geworden. Stiften maakten het vast makkelijker. En ik ben benieuwd of jij nog andere ideeën hebt om deze filmdoos te Lomo-fyen!

geschreven door attelid op 2011-12-05 in #gear #tutorials #film #tipster #translation #recycle #nl #netherlands #nederland #dutch #quickie-tipster #nederlands #nld #film-storage #vertaling #opbergen #egg-box #eierdoos
vertaald door pretletterp

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen