Nieuwe Feature: De Selectie

2011-09-27

Er is een splinternieuwe feature op de website voor iedereen die gek is op fotos! Op de ‘selectie’ pagina zullen we vanaf nu regelmatig de mooiste fotos uit de Lomo community laten zien.
Check het zelf en kijk of een van jouw kiekjes bij onze eerste favorieten hoort!

Credits: werriston

Eigenlijk zouden we allemaal het liefste de hele dag besteden aan het rondklikken op de Lomography website om de prachtige foto’s te bekijken. Helaas is daar gewoon te weinig tijd voor en dat is nu juist waar de Selectie een uitkomst biedt! Wij gaan elke dag op zoek naar de prachtigste, meest indrukwekkende, mooiste, gekste, grappigste en meest wonderlijke foto’s die er te vinden zijn op de website.
Dat scheelt jou weer tijd en geeft je ook een kijkje in de keuken bij fotografen waar je anders misschien nooit terecht bij was gekomen! Samen delen we op deze manier onze analoge liefde.

Maar niet alleen kun je op dagelijkse basis een verse lading aan indrukwekkende picas bekijken, ook als je wat meer tijd hebt is de selectie een uitkomst. Je kunt de foto’s die eerder favoriet waren terugzien en het groeiende archief der geweldenaren bekijken!
Op de ‘meer informatie’ tab, die je ook kunt verbergen, zie je de metadata voor elke foto.

www.lomography.com/photos/selected

geschreven door tomas_bates op 2011-09-27 in #nieuws #new #nl #lomo #lomography #netherlands #page #nederland #dutch #feature #nld #selected #selectie
vertaald door pretletterp

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen