Soliciteer voor een droomdate - Bekendmaking van de winnaars

Ontzettend bedankt iedereen die aan de voor de 'solliciteer voor een droom date' wedstrijd heeft meegedaan - we waren geroerd door al jullie inzendingen en het was HEEL ERG moeilijk om een keuze te maken. Om eerlijk te zijn vonden we al jullie inzendingen fantastisch! Lees verder om erachter te komen wie de winnaars zijn en zet je schrap voor een leuke verrassing!

Credits: strangelilgirl

Bij Lomography is onze favoriete Gouden Regel Maak je niet druk om de regels en deze hebben we gevolgd toen we de Russia Day solliciteer voor een droomdate wedstrijd jureerden. Het oorspronkelijke idee was dat we iemand de 250 euro’s aan prijzengeld zouden geven zodat deze op een droomdate kon gaan met zijn of haar geliefde – Maar we waren zo onder de indruk en geroerd door alle geweldige inzendingen die we ontvingen dat we hebben besloten om 5 mensen in de prijzen te laten vallen! Ja, je leest het goed, nu zullen 5 geluksvogels de kans krijgen om hun droom-date waar te maken – Hieronder onze keuzes!

Credits: mephisto19

Mephisto19

“Please give us the chance to finally come to HQ and Vienna!”

Ok Stephan, het is tot ons waar genoegen dat we je mogen uitnodigen in Wenen, het thuis van het Lomography hoofdkantoor voor jouw droomdate!

Lees Mephisto19’s inzending

Credits: larrywzh

Larrywzh

“It’s another 10 more months before we can meet each other again. Then I saw this competition, I realized with the extra 250 Euros I might be able to make time and see her in Jan 2012, which is so much earlier than I could imagine!”

Liefde zou niet zo lang hoeven wachten Larry – We zijn blij jou de kans te mogen geven om je vriendin in januari te zien!

Lees Larrywzh’s inzending

Credits: dkformsma

Dkformsma

“It would be an amazing way to celebrate our first anniversary and to thank him for all that he’s done for me the past months.”

Beste Dkformsma, we hebben jullie jubileum misschien gemist, maar we willen je nog steeds graag de kans geven om jullie liefde te vieren in stijl!

Lees Dkformsma’s inzending

Credits: coca

Akuadanso

“I do not have a boyfriend, nor have I ever had one. Whilst I have many friends happy with partners, I have yet to discover what that kind of love feels like and everyday I hope that I am one step closer to finding out.”

Nogmaals, we hebben misschien de augustus datum die je geprikt had gemist Aduadanso, maar je romantische fietstrip van Londen naar Frankrijk klinkt als een geweldig idee voor welke maand dan ook!

Lees Akuadanso’s inzending

Courtneygawthorp8193

“We’ve only been going steady for six months, but I already know that he is the love of my life. He treats me better than anyone I’ve ever dated before and spoils me rotten.”

Ook al ben je al op weg naar college, hopelijk kan je deze prijs nog op de een of andere manier gebruiken om je vriendje een avond in de watten te leggen Courtney!

Lees Courtneygawthorp8193’s inzending

Als je een van onze 5 prijswinnaars bent, stuur dan alsjeblieft een mailtje naar tomas.bates@lomography.com met je naam, telefoonnummer en adres – dan zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om je prijzengeld naar je toe te sturen! We kunnen niet wachten om te horen hoe jullie droomdates waren en om al jullie droomdate foto’s te zien!

De Lomo LC-A+ Russia Day zal je precies laten zien waar Russische passie om draait. Gekleed in rood leer en versierd met vruchtbaarheidssymbolen, is deze special edition camera maar 2,000 keer geproduceerd.Het is uitgerust met de legendarische Russische Minitar een 32/2.8 lens en wordt geleverd in een prachtige zwarte houten bekleed met kostbare zijde. Koop je eigen Lomo LC-A Russia Day nu!

geschreven door tomas_bates op 2011-09-26 in #wedstrijden #apply #competition #date #announcement #netherlands #day #holland #winner #dream #nld #lomography #dutch #russia
vertaald door dkformsma

Meer interessante artikelen

 • Colorful Transformations: Deel 1

  geschreven door tomas_bates op 2014-10-17 in #nieuws
  Colorful Transformations: Deel 1

  Heerlijk toch als de hele wereld naar nieuwe perspectieven verschuift? Misschien is het op het moment dat je je realiseert dat het gras niet altijd groener is aan de andere kant. Nou dames en heren, we zijn bijna klaar om een ​​nieuwe Lomographic verrassing te onthullen die deze magische invloed op je fotografische leven zal hebben!

 • We introduceren de nieuwe Lomo'Instant Kyoto Edition!

  geschreven door shhquiet op 2015-07-30 in #gear #nieuws
  We introduceren de nieuwe Lomo'Instant Kyoto Edition!

  De nieuwe Lomo'Instant Kyoto Edition is de laatste toevoeging aan onze creatieve instant fotografie line-up. Geïnspireerd door zomerbloesems en met een fleurig perzik design doet deze camera je denken aan prachtige zonsondergangen in Kyoto, een stad die aanbeden wordt om zijn pittoreske heiligdommen, tempels en natuurlandschap.

 • 5 travel tips voor de Lomo'Instant

  geschreven door kenaz op 2015-07-29 in #gear #lifestyle
  5 travel tips voor de Lomo'Instant

  Als je vaak reist is het handig als je ook goed kan archiveren. Reizigers hebben vaak de beste verhalen, onthouden iedere naam en omschrijving. De Lomo'Instant biedt een leuke en efficiënte manier om herinneringen om te zetten naar iets tastbaars. Met als bonus de nostalgische kleuren en een wit frame waar je op kan schrijven. Lees hieronder een aantal briljante tips om jouw reiservaringen op een echte Lomo manier te documenteren!

 • Shop Nieuws

  Gratis Diana F+

  Gratis Diana F+

  Je krijgt deze Diana F+ Love Letters helemaal gratis als je voor EUR 99,- of meer aan 120 film besteed in de online shop. Deze actie is geldig t/m 26 maart.

 • Breng wat licht in je leven met de gloednieuwe Lomography Light Painter

  geschreven door shhquiet op 2015-07-27 in #gear #nieuws
  Breng wat licht in je leven met de gloednieuwe Lomography Light Painter

  Dus jij denkt dat je niet kan schilderen? Wij denken namelijk van wel.. maar dan met licht! Je foto's krijgen net dat beetje extra door een aantal klikken van de Lomography Light Painter. Deze gloednieuwe gadget van Lomography is uitgerust met 8 verschillende lichtstanden, speciaal voor de echte lichtschilders (in wording).

 • PetaPixel noemt de Lomography Petzval Lens in een lijst met unieke en historische lenzen

  geschreven door kenaz op 2015-07-21 in #gear #nieuws
  PetaPixel noemt de Lomography Petzval Lens in een lijst met unieke en historische lenzen

  In zeer goed gezelschap van lenzen die goed zijn gekeurd door NASA en Kubrick wordt ook de Lomography Petzval Lens genoemd als een van de meest interessante lenzen ooit gemaakt.

 • 10 stappen om betere foto's te maken met de Belair camera's

  geschreven door Julien Matabuena op 2015-07-20 in #gear #tipster
  10 stappen om betere foto's te maken met de Belair camera's

  De Belair X 6-12 is de eerste camera auto-exposure middenformaat camera ter wereld en hij combineert professionele fotografie met een uniek gebruiksgemak. In dit artikel hebben we een aantal tips waarmee je de foto's geschoten met de Belair kunt verbeteren.

 • Shop Nieuws

  Laat je film ontwikkelen door het LomoLAB

  Laat je film ontwikkelen door het LomoLAB

  Rolletje vol? Stuur ze naar het LomoLAB! We ontwikkelen kleur, zwartwit, 120 film, 110 film en 35mm film. En natuurlijk ook alle speciale formaten, met of zonder sprocket holes. Voor lomografen, door lomografen.

 • Petzval Lomograaf van de week: mc_jakie

  geschreven door anamartaml op 2015-07-20 in #world #lifestyle
  Petzval Lomograaf van de week: mc_jakie

  Of hij nou portretten of landschappen schiet, we kunnen niet ontkennen dat Jake Cunningham de master van de Petzval lens is.

 • Film Swap voor creatieve eenlingen

  geschreven door nickpage op 2015-07-16 in #world #lifestyle
  Film Swap voor creatieve eenlingen

  Ik ben Nick Page, een grafisch ontwerper uit Hertford. Ik ben met analoge fotografie begonnen om een alternatief te hebben voor de pixel-perfect beelden die ik dagelijks in mijn werk tegenkom. In dit artikel vertel ik je graag wat meer over mijn film swap technieken, geschikt voor de solo filmfotograaf.

 • Mistige middagen met de Petzval 85 Art Lens

  geschreven door kenaz op 2015-07-15 in #gear #lifestyle
  Mistige middagen met de Petzval 85 Art Lens

  Wat krijg je als je zwart-wit fotografie combineert met een soft-focuslens zoals de Petzval 85. Asgrauwe, nevelige beelden nemen je mee het bos in voor de perfecte zondagmiddag.

 • Shop Nieuws

  Lomo'Instant

  Lomo'Instant

  Verleg de grenzen van instant fotografie met 's werelds meest creatieve instant camera systeem boordevol functies - de Lomo'Instant Camera! De Lomo'Instant is van perfect formaat en schiet fantastisch creatieve foto's die je onmiddellijk met iedereen kan delen. Kies nu je favoriete kleur en ga aan de slag!

 • Lomopedia: Adox Color Implosion

  geschreven door Julien Matabuena op 2015-07-15 in #gear #reviews
  Lomopedia: Adox Color Implosion

  Onvoorspelbare resultaten die je doen denken aan kleurenfoto’s van een aantal eeuwen geleden. Adox Color Implosion is voor iedereen die graag experimenteert met de sfeer van hun foto’s.

 • Dreamy Diana workshop @ Hutspot – zaterdag 29 augustus

  geschreven door miss_madri op 2015-07-15 in #world #events
  Dreamy Diana workshop @ Hutspot – zaterdag 29 augustus

  Onze workshops zijn terug! En we trappen af op 29 augustus in Hutspot Amsterdam. Dus ben je helemaal weg van de dromerige Diana F+ foto’s of wil je gewoon eens kennis maken met Lomography? Doe dan mee onze populairste workshop aller tijden - de Dreamy Diana!

  2
 • Kleurportretten met de Lomography Diana F+

  geschreven door Kwyn Kenaz Aquino op 2015-07-09 in #gear #lifestyle
  Kleurportretten met de Lomography Diana F+

  De Diana F+ is een wild child. Gek op outré looks, multiple exposures en bizarre kleuren. Maar geladen met de juiste 120 film showt ze een zachte kant die perfectie en ingetogen kleuren toont.