De spanning stijgt

4
Geduld is een schone zaak zeggen ze wel eens. Nou en of, want oehlala, wat komen gaat is al dat geduld zeker waard geweest! Iedereen weet inmiddels al dat we maanden bezig zijn met het vinden van een geschikte locatie in hartje Amsterdam. Een geschikte plek voor de allereerste Lomography Gallery Store van Nederland. En om dan maar meteen met de deur in huis te vallen – we hebben de locatie gevonden! Waar? Jaaaa, haha. Als we dat meteen verklappen is de lol d’r natuurlijk snel af. Nee, de locatie en het adres houden we voorlopig nog even geheim. Maar door middel van deze blog posts mét bijbehorende foto’s gemaakt met de LC-Wide geven we je een aantal zeer fijne tipjes van de sluier en kan het raden gaan beginnen! :)
Na uitgebreid onderzoek, afspraakje hier, bezichtiging daar – eindelijk de perfecte plek gevonden. Contract getekend, kantoor in gericht en plannen gemaakt voor de verbouwing. Langzaam beginnen we ons al een beetje thuis te voelen. Een kleine voorraad camera’s heeft inmiddels ook een plekje gekregen…
…en niet alleen wij zijn ontzettend ongeduldig. Sjaak&Nout struinen de hele binnenstad af op zoek naar die geheime plek waar de Lomography Gallery Store binnenkort geopend gaat worden.
Last but zeker not least zijn we inmiddels ook begonnen met de werving van het eerste personeel. Onder het mom van; je kan niet vroeg genoeg beginnen. Waarschijnlijk heb je het al gelezen in ons magazine, maar bij deze nog een reminder. We zijn per direct op zoek naar Sales Representatives, een Lomography Gallery Store Manager en een PR/Online Marketing stagiaire. Denk jij dat je één van deze posities kan bekleden? Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende baan of stage? Schroom dan niet en neem zsm contact met ons op. Lees dit artikel in ons magazine nog even goed door en ontdek hoe je kan solliciteren. Wie weet ben jij binnenkort part of the crew! Hoe vet zou dat zijn…

Anyways, wij gaan nu weer keihard aan de slag en eens kijken of die aannemer eindelijk z’n eerste klusjes af heeft gemaakt…donders… :)

Credits: lomographybenelux

Lomo on people!

Team Lomography Nederland

written by lomographybenelux on 2011-07-27

4 Comments

  1. kamiraze
    kamiraze ·

    Neat! Ik wil zo graag daar deel zijn van het Lomo NLD Team!

  2. peterpansyndrome
    peterpansyndrome ·

    Ik kan niet wachten!

  3. lomojoekie
    lomojoekie ·

    Awesome!!!!! Kan echt niet wachten!!!! :D

  4. mirthejasmijn
    mirthejasmijn ·

    Ik weet waaraan ik al mijn geld ga uitgeven de komende 60 jaar.